Ikea :)

Tisdag idag då, vaknade runt 10 när nikke ringde å väckte mej. Gick upp å satte mej här lite och åt frulle. Sen kom Nikke och vi började kolla på film men blev avbrutna 25 ggr eller nått :P Sen va han tvungen att åka å jobba tidigare så han stack nyss. Nu tänkte jag försöka plocka lite här hemma och fixa ny tvätttid och kolla lite greys anatomi avsnitt :) Sen ska jag hämta älsklingen vid halv 5 och så ska vi åka till lammhult och plocka upp Ellen och sen drar vi en sväng till Ikea. Köpa två hyllor och lite smått :) Sen försöka hinna hem till Joellen till 8 för att hinna se Idol och sen hem. Imån tänkte jag ta städdag och på torsdag ska jag äntligen klippa mej :) Nervös som fan är jag men de ska nog bli bra :D

Trött å sleten som ett as idag plus att jag har huvudvärk som jag konstant har och lite illamående. Suck å pust...


Saknar min kissunge <3





Sånna här hyllor är tanken att vi ska få med oss hem från ikea :)




:)

Jahopp, då sitter man här vid datan igen. Anders och Nikke spelar mirrors edge eller va de nu hette, nytt spel till ps3 vi köpte i ullared. Har umgåtts med Ellen, Nikke och Marwan idag. Först tittade vi på Greys Anatomi och sen efter jag hade varit på Af tittade vi på 17 Again, faktiskt riktigt bra film. Väldigt bra handling och bra skådisar och snygga såklart :) Zac Efron är ju ganska snygg faktiskt xD Sen när Anders kom hem gjorde jag å Nikke tacos medans Anders duschade och sen tittade vi tre på Coraline, en ny film av Tim Burton :) Sen tittade vi på Idol :) Yeaay Nu är jag jätte trött så vill snart sova...men vill ju se vem som åker ur idol med.. hmmm Svåra problem man haar!


Älskar min Kissunge mest av allt, han är allt för mej <3

hmm...

Måndag igen, är inte särskillt pigg idag. Lite huvudvärk, lite febrig och allmänt sleten. Men har iallafall haft en mkt trevligt helg.

Fredags så var jag och storhandlade och och lunchade med baby. Sen på kvällne åkte vi och åt på Jaxx och tittade på Idol ihop :) Myskväll!! Kollade lite på nån krigsfilm och sen somnade vi tätt ihop :)

I lördags gick jag upp vid tjugo över 6, satte mej lite vid datan. Sen sminkade jag mej och klädde på mej innan jag väckte Anders. Vi halv 8 hämtade Nikke och Ingela oss och körde ner till bussen, där jag Anders och Ingela skulle hoppa på :) Åkte till Ullared där det var kaos, Anders fick damp men vi hittade lite kul i allafall! :) Bilder kommer senare...  Kom hem vid halv 8 och då tog vi en snabbdusch och fixade oss och sen kom Marwan Carl Girre och Tommy hit, även syrran och några till en sväng! Blev faktiskt en väldigt trevlig och kul fest :)

Igår vaknade vi redan vid 11 trotts att vi inte somnade förens framåt 5 :P Vi gick upp å glodde lite på tv å gjorde inte mkt. Sen åkte vi å åt pizza och sen tittade vi på hairspray. Efter de åkte jag å älsklingen till lammhult och hälsade på mor å far och även joellen i 10 min! :P Sen hem och tittade på film med nikke å sen sängen :)

Har ganska nyss vaknat, funderar på att ta en snabbdusch. Vid 11 kommer Ellen och kankse nikke, ska kolla på 17 again. Sen vid 13 ska jag till Af och träffa Millisen :) Som oxå ska dit :) Trevligt!!!





Igår när vi var i lammhult var vi och tittade på mitt drömhus som jag velat bo i sen jag var 5 år. Fint som fan är de där. Börjar få extremt mkt "hemlängtan" efter lammhult. Trodde aldrig jag skulle känna så, kände mej så himla trött på de och väldigt sugen på vxö när jag flyttade. Men ja ja jag kommer iallafall vilja flytta tillbaka nån gång. När jag å Anders har fått barn och ska skaffa hus. DÅ vill jag att de ska bli lammhult. Saknar att ha mamma å pappa nära och mina systrar. Känns tomt utan dom.. Tyvärr verkar de va som nån skrev på Fb : "Man kan ta lammhultaren ur lammhult men inte lammhult ur lammhultaren" hmm...

Mitt liv som hemmafru xD

Torsdag, dagen innan löning, två dagar innan ullared :) Det är blåsigt och regnigt och jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv.

Nästa torsdag ska jag klippa mej, äntligen!! Har inte klippt mej hos frisör sen februari 2008, hmm! Har lite frisör skräck då dom alltid lyckas göra nånting helt annat än jag sagt att jag vill ha! Vill klippa av mej håret men har av nån konstig anledning blivit fegis! Jag som haft alla möjliga konstiga frisyrer, coolast av alla var min specialvariant av hockeyfrilla :) Vill egentligen färga håret i nån cool färg med, men har lovat mej själv att förbli blond då jag alltid ångrar mej efter några veckor. Vill ha min rödsvarta hockeyfrilla tillbaka :) Men är en fegis :P Men anledningen är egentligen att jag vill ha en frisyr som inte tar en timme eller två att fixa, jag vill kunna vakna å va snygg :) (nästan)

Tattueringssugen är jag oxå, sitter å klurar på min mor&far tattuering. Så himla svårt är de, jag vill ha tattueringar som betyder nått för mej. Som passar mej och som jag inte kommer ångra. Vill dessutom att de ska passa på stället och inte se dit kastad ut. Svårt är de! Plus att jag egentligen inte har råd heller eftersom jag inte har nått jobb nu! Suck varför ska dessa pengar alltid va ett problem :P Sen vill jag ju göra min pinuppa av mej själv med, har klurat på den sen jag var 13 typ, men ändrar mej hela tiden om utseendet på den. Den ska ju täcka hela min överarm så vill vara helt säker på att den blir rätt :)

Måste söka jobb med, men som vanligt vet jag inte vad jag ska söka eller göra. Ska iallafall börja plugga in nått ämne på komvux ifall jag ska läsa sjuksköterske eller undersköterske linjen. Måste ju börja i nån ände iallafall. Suck pust å stön va livet är jobbigt ibland... :P

Vilka stora problem man verkar ha här då.. i själva verket är alla mina problem piss i havet om man jämnför med så mkt å så många andra. Men vad finns att göra med sitt liv om man inte klagar *ironisk*


Ska ringa länsstyrelsen med, ska börja plugga på mitt taxikort snart tänkte jag. Måste bara veta när jag kan börja med proven. Om man måste vänta tills man är 21 med allt. Tror de kan va ganska okej jobb som taxichaufför, plus att mamma redan är de så man får ju massa gratis hjälp :) Sen är de ett bra extrajobb när man pluggar oxå :)


Hmm ja nu ska jag ut till tvätten igen och sen ska jag ställa mej och diska.. Jippie..




Funderar på att klippa mej såhär :)




....

Jaha då sitter man här igen, mamma har precis åkt. Marwan är här med, han spelar skate :p Ovanligt... NOT!! Ska diska lite efter maten tänkte jag, lika bra att hålla iordning på disken. Sen ska jag börja rensa i min garderob nu, måste få undan lite som jag aldrig använder.

Sen blir de ullared i helgen med Älskling å hans mamma, se om man hittar lite kul.
Tänkte iallafall kolla efter:
Ny hundsäng till Gotte
Halsband och lite andra hundsaker
Kuddfodral till soffan
Gardiner till köket
Ljuslyktor
ramar
Kanske lite andra höstiga prydnadsaker
Nya grytor
Vill även ha nya tallrikar
och sen hittar man ju alltid andra saker när man är där :P



Nu ska jag börja rota i min garderob som mest ser ut som ett förråd xD


Älskar min Boboo <3

Anders Solhäll <3

Får fjärilar i hela magen så fort jag hör detta underbara namn, är fortfarande barnsligt kär i dej.
Du och ingen annan får mitt hjärta att slå dubbla slag, du och ingen annan gör mej lycklig.
Älskar dej och ditt barnsligt gulliga, söta, snygga, sexiga du.
Älskar när du ser mej i ögonen och det känns som om du ser rakt in i mej, känner allt jag känner.
När du håller om mej värmer du hela min själ.
Älskar när du pussar på mej när jag har slagit mej eller när du bara vill äta upp mej.
Älskar när du nattar mej när du ska sova senare, du får mej att känna mej trygg coh speciell.
Älskar dej så mkt att jag saknar dej så fort du har gått.
Jag vill leva hela mitt liv med dej, för det finns ingen annan för mej.
Det finns ingen annans hand som passar så perfekt i min, inga andra läppar som smakar så perfekt mot mina.
Finns ingen som kan pusskittla mej så jag kvider av skratt som du kan.
Trots paniken jag får älskar jag när du gör de, ingen annan kan göra de som du.
Ingen annan kan få mitt hjärta att känna såhär.
Älskar hur du kan få mej att skratta hur ledsen jag än är eller arg eller sur.
Älskar hur du får mej att känna mej snygg och speciell hur jävlig jag än ser ut. 
Älskar alla stunder med dej, även dom dåliga.


Love You Till The End <3



Pusskittlad <3

Onsdag då..snart kommer mamma och då ska jag laga pasta carbonnara till oss! Sen ska vi nog ut å gå en sväng. Tänkte passa på att rensa ur min garderob idag och plocka undan alla kläder jag ändå aldrig använder, kan ju åtminstonde lägga dom i förrådet så de inte tar så mkt plats. :P  Igår var jag duktig och storstädade hela lägenheten och diska upp ALL disk :) Sen blev vi bjudna på hemma gjord pizza av Nikke och Marwan. Dom spelade massa ps3 och vi tittade på Idol... synd att Fidde åkte ut :( Vi la oss runt halv 11, astrött va jag. Men Anders höll på att pusskittla ihjäl mej <3 Tihi När vi väl skulle sova somnade älsklingen på 3 röda men jag låg och vände å vred jätte länge. Körde Marwan till sitt Bm möte vid 10 imorse och sen har jag inte gjort mkt nytta, diskat upp kvälls & morgon disken och nu väntar jag bara på mamma!


Anders är den sötaste <3

Bsb :)

Tisdag idag, ganska nyss vaknat, Anders är hemma och är sjuk, Marwan och Nikke är här och umgås. Dom spelar ps3 som vanligt.. börjar redan tröttna på dom. Igår var vi på bio, vi såg "Flickan som lekte med elden" Riktigt bra film faktiskt, saknade mkt från boken bara. Sen efter de var vi i skateparken jag Anders och Marw. Först åkte jag blades, trillade det första jag gjorde haha men sen åkte jag både uppför å nerför xD Sträckte mitt innerlår så jävla mkt, har asont. Sen efter de åkte jag lite bräda, trillade även där och slog i lilla gumpen så Anders fick blåsa <3 Idag vet jag inte vad som händer, ska kanske försöka ringa länsstyrelsen och mormor iallfall och ut å gå å träna lite. Hmm..  I helgen ska vi till ullared :D Jippie längesen sist å de är ju sååå kul där!! Vi ska åka buss med Anders mammas jobb dit, det kan man ju prova på nån gång i livet med! Vill boka biljetter till Bsb i stockholm i Dec oxå, jag och älsklingen vill åka dit! Romantiskt helg i huvudstaden <3 Bsb for life :)




Vi lever iallafall...

Vill ha ny design på min blogg, den känns så himla opersonlig och tråkig. Får be min Snuffis att fixa om lite här!
Idag är de måndag igen, blev väckt vid 3 inatt av att min älsklingsJackie skickade ett sms där det endast stod: Hur är det med Anders? Trots att han låg jämte mej andades och va väldigt levande fick jag en kort stunds panik. Jag svarade Jackie att han mådde bra och frågade varför han undrade! Hon svarade bara att hon drömt en mardröm å sen tog de lång tid innan jag kunde somna om, detta hade hon drömt:


"drömmer att en folkmassa har bildat en ring kring en hysterisk kvinna, hon gråter och skriker förtvivlat. Jag går fram och förbi några av människorna som bildat ringen runt kvinnan, jag känner alla, och deras huvud är böjda neråt och tårarna väller fram och man hör tysta snyftningar.

Jag förstår inte riktigt varför dom gråter eller för vem, jag fortsätter min gång fram emot den gråtande kvinnan och när jag väl få se vem ringen är bildad runt, stelnar hjärtat till is och jag tappar balansen och ramla ihop på knäna framför den andra kvinnan, kvinnan tittar upp och stirra på mig med mascaran rinnandes ner för kinderna. Jag får inte fram ett ord först, jag blir handlingsförlamad och kan endast bara se på hur två liv (om inte fler) har slagits i spillror på några sek. Bilden av Anders som ligger i Helgas knä, det blå ansiktet, den döda blicken och den livlösa kroppen....
Jag går fram till Helga, tar henne i min famn samtidigt som hon försöker slita sig ifrån mig, medans okända människor tar hand om den Anders kropp. Hon gråter häftigt och det tar aldrig slut, så fort jag fråga vad som har hänt gråter hon ännu häftigare, till slut orkar hon inte hålla uppe kroppen mer utan lägger sig i mitt knä, drar upp benen och lägger sig i fosterställning och skriker ut sin smärta, skriker efter mamma...."


Usch hade jag drömt detta hade jag varit panikslagen i flera veckor tror jag... Men man påverkas ju mkt av sånna drömmar. Usch nu kommer jag va stirrig i flera dagar..


Denna helgen har varit otroligt lugn, i fredags var Nikke här och vi spelade ps3, tittade på idol och käkade lite chips å sånt. I lördags va vi tre och tittade lite på invigningen av nya skateparken och sen gjorde vi tacomackor och hyrde film. Vi tittade på Fast and Furious (riktigt bra film anser jag, tillbaka till ursprungsfilmerna :) ) och sen tittade vi på Rosapantern 2 ( Även denna film bra och hysteriskt rolig). Igår blev de ps3 spelande och så var jag å Älsklingen nere vid sjön med min Mor och Far och gick en runda och käkade glass :) Myspys! Sen kom Nicke igen och vi tittade på Watchmen ( VÄLDIGT märklig film :P men men helt okej ).

Idag vet jag inte vad jag ska göra.. hmm kanske göra nån nytta. Ikväll ska vi på bio med familjen och kanske åka en runda till skateparken med Marwan och Ali :)

Jaja mysa lite i soffan med en bok kanske, "Luftslottet som sprängdes".


Saknar min Jackiebebis jätte mkt <3

Ps3 :)

Fredag idag då, vaknade nyss, helt slut idag. Älsklingen skrev och väckte mej vid 8 för han hade glömt ta mitt kort så han kunde köpa cigg. Men som tur väl var slapp jag åka ner med de då, ska göra de vid 11 istället. phuu Sen skrev Marwan och väckte mej efter de med. Igår fick jag inte mkt gjort alls, la på mina alfa-kassa brev annars hände de inte mkt här. Hämtade Älsklingen vid halv 5-5 och va hos dansken en sväng, sen hem och lagade mat, kassler, pasta och bearniesås :) Sen kom Marwan och vi tre spelade Soul Calibur 4 på vårat nya ps3 :) Marwan hade med sej munkar och dumleklubbor :) Mums!!!  Kanske skulle försöka äta lite frulle, men är inte sugen på nått vi har hemma.. Sen ska jag spela Soul Calibur 4 hela dagen så jag blir super bra :D Yeaaah Ikväll vet jag inte vad som händer, blir väl mys med ps3 och Idol :)

Anders Solhäll, the man of my dreams <3

Göra lite nytta...

Är riktigt seg idag, känns inte som jag får nånting gjort. Jag har iallfall tvätta massa, håller fortfarande på och jag har varit ute och gått. Sen har jag pratat med mamma i en timme typ i telefon och nu ska jag duscha och sen diska och börja laga mat. Idag blir det potatismos på köttfärsbädd i ugn eller vad de nu heter, aldrig provat att laga innan så får se hur detta går och om älsklingen godkänner de :) Fixat färdigt alla papper till alfakassan, äntligen! Så tänkte åka förbi svärmor sen när älsklingen kommit hem och skriva ut mina papper så jag kan skicka dom.  Behöver ha pengar... jajaj duschen kallar...


Min Anders är den bästaste av alla pojkar, vill aldrig vara utan honom <3

Hemmafru dagar som denna, saknar J <3

Onsdag, ännu en onsdag, ännu en vecka hemma. Håller på å tvättar och ska strax ge mej ut och gå en runda med Gotte innan jag ska börja på att städa.

Tänkte uppdatera lite om helgen och veckan med: I fredags efter Anders slutat jobba hämtade vi Marwan och åkte till Lammhult. Hämtade upp Joellen och åkte och köpte pizza, eller ja kebanbtallrik med bearniesås för min del :) Sen drog vi hem till Joellen och tittade på Idol och drack lite. Våra nytillskott i gänget Tommy och Stabel var oxå med :) Efter Idol spelade vi snapp, sanning och konka, fuck the dealer och drack, väldans trevlig kväll :)

På lördan stack jag, Tommy och Stabel till växjö för att köpa mera dricka. Sen gjorde jag och ellen god mat och så gjorde vi oss iordning. Sen tittade vi lite på film och myste och sen drog vi på fest. Som va astråkig så vi gick hem efter typ 10 minuter och glodde på film och åt chips och dipp istället :) Det var dessutom min och Älsklingen 9 månaders dag i lördags<3

I söndags blev de lite filmmys och sånt inna vi begav oss hemåt igen! På kvällen blev de mys med baby!

I måndags bara slappade jag här hemma, sen drog vi ner till skateparken så Anders å Marwan kunde glida lite. Sen efter de så KÖRDE JAG CORVETTE !!!!!! Fyfan va roligt de var, 480 hästkrafter typ och sån jävla härlig känsla! Anders och marwan fick oxå provköra :)

Igår kom Ellen till stan <3 Vi gick omkring å fönstershoppade då våra plånböcker är tomma. Hittade såå jävla läckra glasögon jag vill köpa, fejk visserligen men ändå så coola! :) Sen träffade vi MArwan å Carl å sen drog vi hem till mej och degade lite. Sen lagade vi mat myste och tittade på Idol :)

Får se om de kanske blir skateparken ikväll igen med pojkarna! haha då ska jag med prova på lite :P hahha


Saknar min Anders och saknar min Jackie <3




<3<3<3<3<3<3<3





Hahah bebispojkarna <3



Arga dagar som hemmafru :@

Ja då har ännu en vecka börjat som hemmfru.. Försöker desperat få tag på nån på svevia som kan skriva ut arbetsgivarintyg åt mej.. Men tyvärr är alla borta där konstant, försökte hela förra veckan men de gick åt helvete å nu är typ alla cheferna utomlands på tjänsteresa å kommer inte tillbaka förens nästa vecka. Fucked up är de :@ Måste ju ha dom så jag kan fixa så jag får pengar från alfa kassan! Ska till farbror doktorn idag med, segt! Ska röntga mina fötter å händer för att se om de är nått fel på dom, typ reumatism som jag verkligen hoppas att de inte är. Det hade verkligen sugit :( Får verkligen inget gjort här, blir bara så less på allt :( Vet inte ens vad jag vill, plugga funderar jag riktigt mkt på nu, ska iallafall börja med mitt taxikort så jag får nånting gjort.

jaja fixa lite innan doktorn nu då...

Dagar som denna...

Äntligen fått lite vett i skallen, älsklingen gör min värld :) Pratat lite med Jackie så nu känns de lite bättre iallfall. Städat nästan hela lägenheten, allt utom köket. Skönt att kunna göra nått utan att hela huvudet ska hålla på och sprängas. Tänkte ut å gå lite och rensa skallen lite, kan behövas. Träna lite här hemma med kanske, skönt att ha nått annat å tänka på. Ska försöka mej på att diska och städa köket med innan jag ska laga mat tills älsklingen kommer hem. Vill ha min bebis här å gosa med som kan säga till mej att allt kommer bli bra. Han är mitt liv<3

Vet ingenting....

Vet inte vad de är med mej idag, känner inte för nånting. Hela kroppen känns helt borta och huvudet är helt fullt med tankar. Tänker på min Jackie, saknar henne och är orolig för hur hon mår. Vill bara att hon ska komma hem så jag kan tala om för henne att jag alltid finns här för henne <3 Att vara arbetslös känns inte alls bra för mej, har alldeles för mkt tid att tänka då. Håller på att bli deprimerad, jävla höst. Vet inte alls vad jag vill med mitt liv. Vill hitta ett jobb, vilket som helst men samtidigt vill hitta ett jobb som jag vill hålla på med. Som gör mej glad och som jag slipper ha ångest över att gå till. Svårt som fan är de när jag inte vet vad jag vill göra.. Vissa dagar vill jag plugga och andra dagar vill jag bara börja jobba. Har iallafall några olika yrken jag kan tänka mej att plugga till. Först är de dagisfröken eller förskolelärare, har alltid älskat barn och funderat på detta länge. Men sen har jag funderat på barnmorska oxå, tror att det skulle passa mej. Men då måste man ju plugga hur länge som helst, först sjuksköterska och sen massa mer. Så finns de ju frisör och makeup och hårstylist drömmarna, men men jag vet inte. Vill plugga i malmö med Jackie nästa höst men då måste jag släppa allt annat. Då måste jag verkligen satsa om jag ska komma nån vart och det vet jag inte om jag klarar. Börjar bli extremt barnsugen och känner att jag vill skaffa barn om nått år men de får jag skjuta upp om jag ska bli makeup artist, för då måste jag sattsa på detta i minst 5 år. Annars är all tid förgäves. Fan va svårt allt ska vara då :( Skulle jag bestämma skulle jag vilja ha barn nu, men man måste ju ha ett jobb först annars krånglar man till de för jävla mkt för sej själv och barnet. Funderar på att ta taxi kort nu när jag fyller 21, bra jobb och lätt att ha som extrajobb när man tex pluggar eller är mamma ledig. Men så ska man klara de oxå.. hmm så mkt man måste tänka på. Varför är inte allt enkelt bara?!!

Är iallafall väldigt glad över att jag har Anders, han är det bästa som har hänt mej. Han finns alltid där när jag behöver honom och han ställer alltid upp på mej. Han får alltid mej att bli glad när jag är ledsen och han kan få mej att skratta på dom allra mest konstiga tillfällena. Han visar alltid att jag betyder mest för honom och att han älskar mej och det uppskattar jag mer än han anar <3

Lite sleten hemmafru idag xD

jaha, lite små bakis eller ja mest ont i huvudet. Igår va vi på Sports och firade Girre, trevlig onsdagskväll :) Massa Rosapantern :) Idag kommer nog mamma å luchar med mej och sen får vi se vad som händer idag. Fylla i mina Alfa kassa papper vore bra och skriva färdigt mitt cv som jag inte direkt är snabb på å skriva xD



Anders & Girre :)



Dricka Jello :)

Ännu en dag som hemmfru :)

Sovit jätte dåligt inatt, bebis med, han drömde mardrömmar stackarn<3 Vaknade vid nio gick upp å så ringde Jackie, drog bort till henne å Rebecka å satt å snackade i typ 3 timmar! Sen följde Jackie å Carla med hem å käkade frukost å sen hämtade vi Rebeckas barn på dagis. Ska börja städa nu tänkte jag, måste ta tag i disken för köket ser ut som hej kom å hjälp mej! Tvätt har jag i hela lägenheten oxå, blev inte torrt igår så fick hänga upp överallt här inne :P Så ska iallfall försöka få bort all tvätt, tvätta det sista och diska å städa köket å skriva mera på mitt cv idag innan jag ska laga mat tills mannen kommer hem :) Ikväll kanske de blir å gå ut på sports för å fira Girre som fyller 18 idag :)

Livet som hemmafru :)

Jahopp, gick upp vid nio idag. Satte mej lite vid datorn och sen plockade jag lite här hemma! Bytte sängkläder och dammsög lite! Sen gick jag å Jackie en promenad med hundarna och sen åkte vi till Af. Inte mkt till hjälp där men fick iallafall blanketter till Alfa-kassan! Nu har jag börjat tvätta och pular med mitt cv. Ska strax börja med maten så den är färdig när mannen kommer hem om en timme! :) Så är livet som hemmafru xD Ikväll blir de nog filmtajm som vanligt i detta hem! Godissuget är på topp, sitter här å vräker i mej, bättre å vänta på maten å ha godis till filmen istället :) Gottebajsen ligger i soffan å sover, riktig liten sömntuta är han!

Jaha igår va sista jobbdagen då, slutade med lite blandade känslor. Lite glad eftersom jag inte trivdes så bra på slutet. Men ändå massa ångest över att bara gå hemma å inte göra nån nytta! Men men hemmafru är ju ett ärofyllt jobb :) Dock skulle man ha en liten bebis å ta hand om med, då hade jag trivts som fisken i vattnet :):)

I helgen va familjerna på besök här hemma, riktigt trevlig kväll blev de :) Å i lördags gick vi på stan med anders pappa med familj och åt middag hos anders mamma. Sen åkte jag till Lammhult och överrasknings fest för farbror Rolf som fyllde 50 :) I söndags pysslade jag å baby med lite foton å ramar å sånt!

Imorgon blir de nog å tvätta lite mera, städa hela lägenheten och kanske rensa lite i min garderob! Börja lägga undan sommarkläderna och slänga gammal skit jag ändå inte använder. Gå långpromenad med Gotte å gå ner på stan å se om dom fått in tröjan jag vill köpa. Sen blir de å skriva cv och söka jobb och laga mat åt älsklingen.

Måste ringa å beställa klipptid oxå, börjar bli på tiden. Färga håret hade oxå varit behövligt..

Funderar på å byta klädsel på soffan med, har ju en beigh oxå så den kanske åker på imån för å prova.

Jaja ut till tvätten nu igen :)

RSS 2.0